Produk Anyar

  • 2020 new design modern commercial 70CM round cocktail coffee plastic white high folding bar table

    2020 desain anyar modéren 70CM buleud ko ...

    Ikhtisar Rincian Gancang Guna Husus: Méja Luar Ruangan Pamakéan: Bérés Luar Jati Surat bungkus: Y Dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-R70 PRODUK NAMA: méja palang bar koktail pikeun panggunaan acara di luar ruangan Warna: Ukuran Tube luar-bodas: Dia50,, Dia19 Tabung ketebalan: 1mm Tabung Warna: slivery Seating: 2 people Max load weight: 200KGS Certification: ISO9001 / EN581 Packaging & Delivery Selling ...

  • spandex cocktail table cover for wedding or banquet

    panutup méja koktail spandex pikeun kawinan atanapi larangan ...

    Tinjauan Rincian Gancang Ukuran: 80 × 110 Bahan: Kain Kaink, spandex / Lycra Style: Polos Polos: Téknik Crocheted: Knitted Shape: Round Feature: Disposable, Oilproof, Waterproof Use: Jamuan, Bumi, Hotel, Luar, Pesta, Tempat Kawinan Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-RTC Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 Unit / Unit per Bulan Pakét & Pangiriman Bungkusan D ...

  • 2019 new product hot-sale plastic folding white square table

    2019 produk anyar jual-panas palastik tilepan bodas ...

    Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bahan Jati Luar: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Jumlah Modél: HY-F88B Katerangan: méja pasagi Ukuran buka: 87 * 87 * 74 * 4cm ukuran tilepan: 87 * 87 ukuran tabung: dia25 * 1.0mm; dia19 * 1.0mm NW / GW: 7/8 kg HDPE luhur méja: 3,5 kg ukuran karton: 90.5 * 89.5 * 5.5cm Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 20000000 Potongan / potongan per Bulan Packagi ...

  • New style folding 2015 hot sales 110cm height plastic bar table and chairs

    Tilepan gaya anyar 2015 penjualan panas 110cm jangkungna p ...

    Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bérés Luar Jati Kiriman: Y Bahan: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-R80B Nami: niup tabung tabung tabél ukuran tabung: dia 25 ketebalan tabung: 1 mm Max beban beurat: 200kgs warna: korsi bodas kuantitas: 10 Kamampuhan Suplai Kamampuhan Suplai: 20000000 Potongan / potongan per Bulan Pakét & Pangiriman Bungkusan Detai ...

  • Popular HY-P105plastic  folding table picnic/beer table

    Piknik tabel tilepan HY-P105plastik populér / janten ...

    Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bérés Surat Jaba Luar: Aplikasi Y: Luar, Bengkel, Gaya Desain Exterior: Bahan Modern: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Jumlah Modél: HY- Ukuran P105: 105 * 63 * 74 cm nami mérek: HY pikeun méja bir pong Ngaran produk: méja bir pong méja luhur kandelna: Ukuran cm 7 tilepan tabel: 85 * 20.5 * 39.5 cm ukuran tabung najis: dia 16 * ...

  • spandex table cover for wedding or banquet use

    panutup méja spandex pikeun kawinan atanapi banquet

    Ikhtisar Rincian Gancang Tipe Pola: CARTOON ieu_customisasi: enya Ukuran: 180 * 76 * 74cm, 6ft Bahan: 100% Poliéster, spandex / Lycra Style: Pola Plaid: Patchwork Technics: Woven Feature: Disposable, Oilproof Use: Home, outdoor, Hotel, Kawinan, Jamuan Tempat Asalna: Ngaran Cina: spandex méja nutupan Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum MOQ: 50PCS Dipaké pikeun: jamuan & tilepan méja Suplai Kamampuhan Suplai Kamampuan: 50000 Unit / Unit per ...

  • Wholesale black or white spandex cocktail table cover for wedding or banquet

    Méja koktail spandex grosir hideung atanapi bodas ...

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Kain Kaink, spandex / Lycra Style: Polos Polos: Crocheted Technics: Knitted Shape: Round Feature: Disposable, Oilproof, Waterproof Use: Jamuan, Home, Hotel, outdoor, Partai, Tempat Kawinan Asalna: Zhejiang, China Ngaran mérek: HY Modél Nomer: HY-RTC Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 Unit / Unit per Bulan Pakét & Pangiriman Rincian Bungkusan hiji pc dina hiji p ...

  • cheap expand chair cover

    mirah dilegakeun panutup korsi

    Ihtisar Rincian Gancang Bahan: Spandex / Polyester Style: Polos Pola: Pamakéan sanésna: Kursi Jamuan, Kursi Pantai, Kursi Kawinan Ukuran: 60 * 48 * 87cm Jumlah Modél: TR60- korsi panutup Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: HY Supply Kamampuhan Suplai Kamampuh: 5000 Potongan / Potongan per Dinten Pangemasan & Pangiriman Rincian Kemasan DINA PC DALAM SATU TAS, TERUS 50 PCS TAS DI SATU CARTON Port FOB NINGBO Waktu Diterangkeun: Kuantitas (Potongan) 1 - 5000> 5000 ...

Nyarankeun Produk

2020 new design modern commercial 70CM round cocktail coffee plastic white high folding bar table

2020 desain anyar modéren 70CM buleud ko ...

Ikhtisar Rincian Gancang Guna Husus: Méja Luar Ruangan Pamakéan: Bérés Luar Jati Surat bungkus: Y Dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-R70 PRODUK NAMA: méja palang bar koktail pikeun panggunaan acara di luar ruangan Warna: Ukuran Tube luar-bodas: Dia50,, Dia19 Tabung ketebalan: 1mm Tabung Warna: slivery Seating: 2 people Max load weight: 200KGS Certification: ISO9001 / EN581 Packaging & Delivery Selling ...

spandex cocktail table cover for wedding or banquet

panutup méja koktail spandex pikeun kawinan atanapi larangan ...

Tinjauan Rincian Gancang Ukuran: 80 × 110 Bahan: Kain Kaink, spandex / Lycra Style: Polos Polos: Téknik Crocheted: Knitted Shape: Round Feature: Disposable, Oilproof, Waterproof Use: Jamuan, Bumi, Hotel, Luar, Pesta, Tempat Kawinan Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-RTC Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 Unit / Unit per Bulan Pakét & Pangiriman Bungkusan D ...

2019 new product hot-sale plastic folding white square table

2019 produk anyar jual-panas palastik tilepan bodas ...

Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bahan Jati Luar: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Jumlah Modél: HY-F88B Katerangan: méja pasagi Ukuran buka: 87 * 87 * 74 * 4cm ukuran tilepan: 87 * 87 ukuran tabung: dia25 * 1.0mm; dia19 * 1.0mm NW / GW: 7/8 kg HDPE luhur méja: 3,5 kg ukuran karton: 90.5 * 89.5 * 5.5cm Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 20000000 Potongan / potongan per Bulan Packagi ...

New style folding 2015 hot sales 110cm height plastic bar table and chairs

Tilepan gaya anyar 2015 penjualan panas 110cm jangkungna p ...

Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bérés Luar Jati Kiriman: Y Bahan: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Nomer Modél: HY-R80B Nami: niup tabung tabung tabél ukuran tabung: dia 25 ketebalan tabung: 1 mm Max beban beurat: 200kgs warna: korsi bodas kuantitas: 10 Kamampuhan Suplai Kamampuhan Suplai: 20000000 Potongan / potongan per Bulan Pakét & Pangiriman Bungkusan Detai ...

Popular HY-P105plastic  folding table picnic/beer table

Piknik tabel tilepan HY-P105plastik populér / janten ...

Tinjauan Rincian Gancang Guna Husus: méja Luar Ruangan Umum: Bérés Surat Jaba Luar: Aplikasi Y: Luar, Bengkel, Gaya Desain Exterior: Bahan Modern: plastik dilipat: enya Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HY Jumlah Modél: HY- Ukuran P105: 105 * 63 * 74 cm nami mérek: HY pikeun méja bir pong Ngaran produk: méja bir pong méja luhur kandelna: Ukuran cm 7 tilepan tabel: 85 * 20.5 * 39.5 cm ukuran tabung najis: dia 16 * ...

spandex table cover for wedding or banquet use

panutup méja spandex pikeun kawinan atanapi banquet

Ikhtisar Rincian Gancang Tipe Pola: CARTOON ieu_customisasi: enya Ukuran: 180 * 76 * 74cm, 6ft Bahan: 100% Poliéster, spandex / Lycra Style: Pola Plaid: Patchwork Technics: Woven Feature: Disposable, Oilproof Use: Home, outdoor, Hotel, Kawinan, Jamuan Tempat Asalna: Ngaran Cina: spandex méja nutupan Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum MOQ: 50PCS Dipaké pikeun: jamuan & tilepan méja Suplai Kamampuhan Suplai Kamampuan: 50000 Unit / Unit per ...

Wholesale black or white spandex cocktail table cover for wedding or banquet

Méja koktail spandex grosir hideung atanapi bodas ...

Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Kain Kaink, spandex / Lycra Style: Polos Polos: Crocheted Technics: Knitted Shape: Round Feature: Disposable, Oilproof, Waterproof Use: Jamuan, Home, Hotel, outdoor, Partai, Tempat Kawinan Asalna: Zhejiang, China Ngaran mérek: HY Modél Nomer: HY-RTC Warna: bodas, hideung, biru sareng beureum Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 50000 Unit / Unit per Bulan Pakét & Pangiriman Rincian Bungkusan hiji pc dina hiji p ...

cheap expand chair cover

mirah dilegakeun panutup korsi

Ihtisar Rincian Gancang Bahan: Spandex / Polyester Style: Polos Pola: Pamakéan sanésna: Kursi Jamuan, Kursi Pantai, Kursi Kawinan Ukuran: 60 * 48 * 87cm Jumlah Modél: TR60- korsi panutup Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: HY Supply Kamampuhan Suplai Kamampuh: 5000 Potongan / Potongan per Dinten Pangemasan & Pangiriman Rincian Kemasan DINA PC DALAM SATU TAS, TERUS 50 PCS TAS DI SATU CARTON Port FOB NINGBO Waktu Diterangkeun: Kuantitas (Potongan) 1 - 5000> 5000 ...

BERITA

  • Fitur kaunggulan tabel tilepan

    1. Sidik leutik Sakumaha ngaranna nandakeun, méja tilepan mangrupikeun méja anu tiasa narilep. Ieu mangrupikeun fitur kreatif anu paling dasar tina tabel tilepan. Upami rohangan di bumi anjeun terbatas, leres? Foldin ...

  • Alesan naékna angkutan barang énggal-énggal ...

    Percaya naékna angkutan laut dina waktos ieu pikeun ngantep seueur industri anu aya hubunganana, sanés ngan ukur harga, sareng tank anu sesah dipilarian, bahkan disebatkeun kosong janten langkung sesah, sabab sateuacan ...

  • Merek jati luar ngagancangkeun laju ...

    Kalayan pulihna ékonomi makro sareng kanaékan tingkat penetrasi e-commerce, pasar furnitur luar Cina janten tambah populér. Monitorin anu nembé dileupaskeun ...