Percanten kanaékan angkutan laut anu berkelanjutan dina waktos ieu pikeun ngantep seueur industri anu aya hubunganana, henteu ngan ukur harga, sareng tank anu sesah dipendakan, bahkan nyebatkeun kosong janten langkung sesah, sabab sateuacan panyaluyuan kapasitas, ngahasilkeun sajumlah ageung sirkular kapasitasna henteu cekap, dina kaayaan pengiriman barang ayeuna, kosong janten sumberdaya langka, kaayaan pasar ayeuna henteu seueur koméntar didieu, supados henteu ngimpor sareng impor palanggan beban psikologis langkung ageung.

Teras, naha angkutan laut sino-us naha terus ningkat? Ringkesan tilu poin ieu, anjeun tiasa ningali. Kahiji, perusahaan pelayaran terus ngendalikeun kapasitas, alesanna hoyong di babak kahiji kanggo ngasilkeun deui karugian, kami henteu terang, tapi pastina sadaya rute perusahaan pengiriman dina halaman anu sami, masing-masing perusahaan kapal dina kapasitas anu terus ngembang, ogé ngarepkeun nyaimbangkeun pengiriman, pikeun nyingkahan résiko sistemik, saprak akhir bulan kamari sareng awal sasih ieu kami kéngingkeun nyaéta perusahaan kapal anu ngiringan ngiringan, tapi tetep henteu ningali angkutan laut ku kasaimbangan pasar, teras ogé ningali pangaluyuan perusahaan pelayaran dina kapasitas.

Kadua, volume kargo antara Cina sareng Amérika Serikat parantos ngabeledug. Mertimbangkeun yén ongkos angkutan barang ayeuna antara Cina sareng Amérika Serikat parantos langkung dua kali lipat dibandingkeun sareng awal taun, sadaya barang anu diékspor ka Amérika Serikat henteu acan nyerah pesenan kusabab naékna biaya angkutan barang, anu nunjukkeun yén tingkat kauntungan kotor barang cekap kanggo nanggung kenaikan tingkat angkutan barang. Nanging, pasar masih kedah nyobian kumaha paningkatanna bakal mangaruhan éksportir. Ongkos kirim bakal terus kapangaruhan dina usum gugur sareng datang Natal ku naha usaha Amérika hoyong ngeusian gudangna pikeun ngungkulan kateupastian sareng résiko pasar.

Tungtungna, pasar piagam parantos rebound. Anu teu diarepkeun nyaéta, harga pasar piagam parantos dipulihkeun deui kana tingkatan, sateuacan pecahna 8000 teu kapal kontainer dugi ka titik dimana kapal hésé dipanggihan, yén perusahaan kapal dina kapasitas pikeun pulih gancang, antara anu sanésna saling bersaing pikeun sumberdaya Kelautan, tina kapasitas kapal ageung kedah 7000 teu kapal dina pamekaran, sigana pasar pangiriman bakal teras-terasan milari kasaimbangan pasar, sareng biaya piagam bakal ngadorong angkutan laut kajadian perlawanan turun, ngalambatkeun angkutan laut bakal dikirangan.

Pikeun urang kami bakal nyobian patarosan kintunan pelanggan sareng ngadugikeun jasa freksi ocea anu pangsaéna pikeun palanggan. Nyanggakeun méja tilepan sareng korsi urang tiasa dugi ka imah konsumén ware dina waktosna 


Waktos Post: Nov-16-2020