Puseur produk

Méja piknik HY-P105plastic tilepan piknik / méja bir

Pedaran pondok:


Detil Produk

Panjelasan Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan Husus:
Méja Luar
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
Y
Aplikasi:
Luar, Bengkel, Jaba
Gaya Desain:
Modern
Bahan:
plastik
Narilep:
enya
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
HY
Jumlah modél:
HY-P105
ukuran:
105 * 63 * 74 cm
ngaran mérek:
HY pikeun méja bir pong
Ngaran Produk:
méja bir pong
méja luhur kandel:
7 cm
ukuran tilepan méja:
85 * 20.5 * 39.5 cm
ukuran tabung tai:
dia 16 * 1.0mm; Dia 10 * 1.0mm
bahan tabung:
tabung waja kalayan bubuk dilapis
ukuran tabung méja:
dia 28 * 1.0mm; Dia 22 * ​​1.0mm
Ukuran tilepan bangku:
85 * 22,5 cm
Max beban beurat:
250 kg
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
20000000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
hiji méja dina hiji kantong PE teras dina karton coklat 3 lapis
Palabuhan
Ningbo
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 200 > 200
Est. Waktos (dinten) 60 Pikeun disawalakeun
BARANG No.
HY-P105
Ngaran Produk
réstoran outdoor pantai mini kualitas anggur kai dilipat aluminium portabel tabel piknik tilepan
Ukuran Buka
L105XW63XH74XT7cm
Ukuran Tube
Dia25x1.0mm, Dia19 * 1mm
Ukuran Tilepan
105x63cm
Kandel luhur méja HDPE
4.4CM
Pigura
Baja bubuk-dilapis
HDPE beurat luhur méja
6.6kgs
Max beban beurat
200kgs
Kuantitas korsi
4
Ngepak
1pc / CTN
Ukuran karton
106.5x64x8.5cm
NW / GW
15.4 / 16.3KGS
20 ′ GP / 40′HQ
680 / 1730PCS
P: Naon kaunggulan HDPE bahan baku dibandingkeun sareng bahan sanés, sapertos PP, ABS?A: Éta ngajantenkeun tabél langkung kuat, langkung énténg, sareng langkung awét sareng enteng, gampang dibersihkeun, gampang dibabawa, seay kanggo dipasang.Q: Naon téknologi pikeun ngahasilkeun produk?A: kapang Tiup sareng rangka waja bubuk-dilapis.T: Sabaraha lami jaminan produk sareng kumaha kuring ngajukeun klaim?A: sataun dina metoda anu leres pikeun dianggo.Q: Kumaha upami MOQ?A: 1 * 40HQ wadah anjeun tiasa nyampur sadaya jinis tabel sareng korsi. Tapi upami kirang1 * 40 HQ, kanggo wadah 20GP, pembeli bakal mayar muatan tambahan lokal USD250.Q: Kumaha upami OEM sareng logo cetak?A: OEM anu henteu kunanaon, upami urang kéngingkeun aksara otorisasi mérek mésér, urang bakal bebas nyetak logo upami mesen jumlah ageung.T: naon pamayaran sareng kumaha kéngingkeun barang-barang ti Cina?A: pamayaran sateuacanna 30% sareng anjeun tiasa mesen kapal atanapi kami ngabantosan anjeun mesen kapal. Nalika barang réngsé, kami bakal ngamuat kontainer. Pengirim barang masihan kami B / L kami bakal ngirim salinan B / L ku email atanapi fax, anjeun kedah mayar kanggo kami kasaimbangan pamayaran sareng kami bakal ngintunkeun B / L CO asli sareng daptar faktur daptar. Anjeun tiasa nganggo dokumén ieu kéngingkeun barang anjeun tina bea cukai lokal.Q: Dimana pasar utama kami?A: Éropa, Afrika kidul sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • kami nyiptakeun anu pangsaéna dina parabotan interior khusus sareng perabotan pikeun industri silaturahmi, réstoran sareng ritel sadunya.
    Kami supplier hotél khusus hotél, nyayogikeun jati kualitas pikeun hotél sareng réstoran kalebet rupa-rupa jati kamar tidur hotél.
    Kami ngahususkeun dina pembuatan kualitas Perabotan Hotel Khusus.
    Salaku pabrik jati hotél urang tiasa ngaropea gaya naon waé pikeun minuhan spésifikasi sadaya merek hotél utama.
    Kami nyayogikeun desain furnitur hotél anu teu lami, ti tradisional dugi ka kontemporer, ngamangpaatkeun bahan sareng téknik konstruksi panghadéna. Urang tiasa ngaropea sapotong jati hotél sagala dina pamundut anjeun.
    Kami ngadamel parabot hotél khusus sareng mebel Resort pikeun kalebet Hotel Headboard, hotel Nightstands, hotel Credenzas, hotel Micro Fridge Dressers, Hotel Mirrors, Hotel Meja, Hotel Kursi sareng Meja Kegiatan hotél.

    Kauntungan kami:

    Ukuran tiasa disaluyukeun.
    Warna tiasa disaluyukeun. (Jelas, bodas, hideung, pink, kopi, emas, jsb)
    Bentuk tiasa ngaropea.
    Pola cetak & pola ukiran tiasa ngaropea.
    Jumlah laci tiasa disaluyukeun.

    Service kami

    24 jam dina layanan garis

    Réspon gancang dina 12 jam

    Produk kalayan sertipikat internasional

    Produk 100% QC mariksa sateuacan kintun

    Garansi lima taun

    OEM, jasa ODM disambut

    Kami tulus ngaharepkeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng anjeun, ngabagéakeun naon waé panilitian sareng pabrik anu didatangan. Hatur nuhun!

    Paking sareng pangiriman:

    Sambel bungkus, unggal bagian dikemas ku PE Foam, di jero pikeun panangtayungan, di luar sareng kotak lapisan karton 5 lapisan anu kuat, kotak karton dicitak sareng logo pelanggan sareng pedaran, di jero instruksi manual gampang dipasang; Kalayan bagian Gelas dikemas ku bingkai kai supados teu rapuh.

    Urang tiasa nawiskeun:

    Kami ngararancang sareng ngahasilkeun nilai pikeun produk artos kalayan jaminan sataun pikeun sadaya rentang anu luar biasa sapertos dina brosur ieu.

    Kami nawiskeun rangkep jasa lengkep ngaliput survey situs, gambar téknis CAD, sareng presentasi cutatan. Tekenan ditetepkeun kana jaminan kualitas anu didukung ku jasa penjualan anu komprehensif.

    Kami Nawiskeun:
    Ladenan desain propésional lengkep.
    Pitunjuk survey sareng instalasi.
    Ngagunakeun bahan sareng komponenana kualitas luhur.
    Tim kerja anu lengkep.
    Kontrak perawatan pikeun mastikeun aset berharga anjeun tetep dina urutan padamelan.

    Salaku produsén propésional, urang henteu ngan ukur ngahasilkeun, urang ogé ngarancang, nganteurkeun sareng gaduh jasa saatos penjualan pikeun klien. Upami klien peryogi jasa instalasi, urang ogé tiasa ngirim téknisi kami pikeun ngawas instalasi. Salaku tambahan, kami ogé tiasa nyayogikeun desain Gratis pikeun unggal klien sareng kami bakal bales dina 12 jam upami klien gaduh patarosan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami