Puseur produk

Panutup méja koktail spandex hideung atanapi borong pikeun kawinan atanapi banquet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Panjelasan Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Kain Kaink, spandex / Lycra
Gaya:
Polos
Pola:
Diarancang
Technics:
Dijait
Wangun:
Babak
Fitur:
Paké, tahan minyak, Waterproof
Anggo:
Jamuan, Bumi, Hotel, Luar, Pesta, Kawinan
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
HY
Jumlah modél:
HY-RTC
Warna:
bodas, hideung, biru sareng beureum
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Unit / Unit per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
hiji pc dina hiji kantong pe sareng 50 pcs dina karton luar
Palabuhan
ningbo

 

 

Panjelasan Produk

 

 

Modél No. HY-RTC
Merek  HY
Bahan Lawon spandex kualitas, 10% lycra + 90% poliéster, lawon nyaéta 4 cara manjang
Lawon GSM Sakitar 200g / m2 
Warna  bodas, hideung beureum (urang tiasa ngalakukeun warna naon waé anu aya dina bagan warna atanapi dicét khusus) 
Ukuran méja 80 * 110cm
MOQ 100PCS
ngaropea Leres
OEM Ditarima Leres
Pamakéan Jamuan, kawinan, bumi atanapi réstoran
Kauntungan Gampang Dipasang / dipareuman, awét, Warna anu saé, Efisiensi biaya pangsaéna, gratis kerut, raoseun lemes, tahan ngaleutikan
Biaya Sampel sampel gratis sareng conto angkutan barang ku palanggan mayar 
Sampel Kalungguhan Waktos sakitar 5 dinten
Waktos Produksi sakitar 10 dinten
Pamayaran  30% TT sateuacanna sareng 70% TT sateuacan barang kiriman, 100% TT dina pandangan
Perkenalan Urang tiasa ngalakukeun ukuran anu pas, sabab kami gaduh ukuran méja exatly

Bungkusan & Pengiriman

  hiji pc dina hiji kantong pe sareng 50 pcs dina karton luar

 

Jasa Urang

 

1. nawiskeun sampel gratis pikeun mastikeun

2. Numutkeun sarat konsumén pikeun ngarancang jeung ngahasilkeun

3. nawiskeun dokumen impor sareng ékspor

4. jasa dilacak saatos-diobral

 

Émbaran parusahaan

 

Shaoxing Jiangye outdoor outdoor co., Ltd mangrupikeun produsen profesional pikeun sagala jinis produk jati plastik. Tempatna di Shangyu Yonghe Industrial Zone, beulah wétan Propinsi Zhejiang, Cina. Tempatna ngan ukur 50km ti Pelabuhan Ningbo, sareng 200km ti Pelabuhan Shanghai, dimana gampang aksés komunikasi. Perusahaan parantos ngagaduhan peralatan berteknologi tinggi, sapertos komputer flan controller mesin niup plastik tina 500g dugi ka 15000g, mesin puter sareng mesin pengolahan. Produk utama di Hongye nyaéta méja, korsi sareng bangku kanggo jero rohangan sareng ker, anu disambut ku sadaya klien di panjuru dunya.

 

Kualitas, inovasi, sareng reputasi mangrupikeun dasar tina perusahaan anu didirikeun. Sadaya produk di Hongye tiasa dianggap salaku kualitas luhur sareng desain elegan. Gambar atanapi conto produk co-develop ti nagara-nagara sakumna dunya disambut. Hayu urang sasarengan, pikeun ngajantenkeun masa depan langkung saé sareng cerah.

 

 

 

FAQ

 

1. naon kauntungan HDPE bahan baku dibandingkeun sareng bahan sanés, sapertos PP, ABS?

Éta ngajantenkeun tabél langkung kuat, langkung énténg, sareng langkung awét sareng saimbang, gampang dibersihkeun, gampang dibabawa, seay dipasang.

 

2. naon téknologi pikeun ngahasilkeun produk?

Tiup kapang sareng bubuk waja palapis

 

3. Sabaraha lami jaminan produk sareng kumaha kuring ngajukeun klaim?

sataun dina metoda anu leres pikeun dianggo

 

4. Kumaha upami MOQ

1 * 40HQ wadah anjeun tiasa nyampur sadaya jinis tabel sareng korsi. Tapi upami kirang1 * 40 HQ, kanggo wadah 20GP, pembeli bakal mayar muatan tambahan lokal USD250.

 

5. Kumaha upami OEM sareng logo cetak?

OEM anu henteu kunanaon, upami urang kéngingkeun huruf otorisasina mérek mésér, urang bakal bebas nyetak logo upami mesen jumlah ageung

 

6. naon pamayaran sareng kumaha kéngingkeun barang-barang ti Cina?

30% pembayaran sateuacanna sareng anjeun tiasa mesen kapal atanapi kami ngabantosan anjeun mesen kapal. Nalika barang réngsé, kami bakal ngamuat kontainer. Pengirim barang masihan kami B / L kami bakal ngirim salinan B / L ku email atanapi fax, anjeun kedah mayar kanggo kami kasaimbangan pamayaran sareng kami bakal ngintunkeun anjeun B / L CO asli sareng daptar faktur. anjeun tiasa nganggo dokumén ieu kéngingkeun barang anjeun ti bea cukai

 

7. Dimana pasar utama kami?

Éropa, Afrika kidul sareng sajabina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • kami nyiptakeun anu pangsaéna dina parabotan interior khusus sareng perabotan pikeun industri silaturahmi, réstoran sareng ritel sadunya.
    Kami supplier hotél khusus hotél, nyayogikeun jati kualitas pikeun hotél sareng réstoran kalebet rupa-rupa jati kamar tidur hotél.
    Kami ngahususkeun dina pembuatan kualitas Perabotan Hotel Khusus.
    Salaku pabrik jati hotél urang tiasa ngaropea gaya naon waé pikeun minuhan spésifikasi sadaya merek hotél utama.
    Kami nyayogikeun desain furnitur hotél anu teu lami, ti tradisional dugi ka kontemporer, ngamangpaatkeun bahan sareng téknik konstruksi panghadéna. Urang tiasa ngaropea sapotong jati hotél sagala dina pamundut anjeun.
    Kami ngadamel parabot hotél khusus sareng mebel Resort pikeun kalebet Hotel Headboard, hotel Nightstands, hotel Credenzas, hotel Micro Fridge Dressers, Hotel Mirrors, Hotel Meja, Hotel Kursi sareng Meja Kegiatan hotél.

    Kauntungan kami:

    Ukuran tiasa disaluyukeun.
    Warna tiasa disaluyukeun. (Jelas, bodas, hideung, pink, kopi, emas, jsb)
    Bentuk tiasa ngaropea.
    Pola cetak & pola ukiran tiasa ngaropea.
    Jumlah laci tiasa disaluyukeun.

    Service kami

    24 jam dina layanan garis

    Réspon gancang dina 12 jam

    Produk kalayan sertipikat internasional

    Produk 100% QC mariksa sateuacan kintun

    Garansi lima taun

    OEM, jasa ODM disambut

    Kami tulus ngaharepkeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng anjeun, ngabagéakeun naon waé panilitian sareng pabrik anu didatangan. Hatur nuhun!

    Paking sareng pangiriman:

    Sambel bungkus, unggal bagian dikemas ku PE Foam, di jero pikeun panangtayungan, di luar sareng kotak lapisan karton 5 lapisan anu kuat, kotak karton dicitak sareng logo pelanggan sareng pedaran, di jero instruksi manual gampang dipasang; Kalayan bagian Gelas dikemas ku bingkai kai supados teu rapuh.

    Urang tiasa nawiskeun:

    Kami ngararancang sareng ngahasilkeun nilai pikeun produk artos kalayan jaminan sataun pikeun sadaya rentang anu luar biasa sapertos dina brosur ieu.

    Kami nawiskeun rangkep jasa lengkep ngaliput survey situs, gambar téknis CAD, sareng presentasi cutatan. Tekenan ditetepkeun kana jaminan kualitas anu didukung ku jasa penjualan anu komprehensif.

    Kami Nawiskeun:
    Ladenan desain propésional lengkep.
    Pitunjuk survey sareng instalasi.
    Ngagunakeun bahan sareng komponenana kualitas luhur.
    Tim kerja anu lengkep.
    Kontrak perawatan pikeun mastikeun aset berharga anjeun tetep dina urutan padamelan.

    Salaku produsén propésional, urang henteu ngan ukur ngahasilkeun, urang ogé ngarancang, nganteurkeun sareng gaduh jasa saatos penjualan pikeun klien. Upami klien peryogi jasa instalasi, urang ogé tiasa ngirim téknisi kami pikeun ngawas instalasi. Salaku tambahan, kami ogé tiasa nyayogikeun desain Gratis pikeun unggal klien sareng kami bakal bales dina 12 jam upami klien gaduh patarosan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami